Bedankt op voorhand

Sponsoring

Ondanks dat ik een eigen bedrijf heb, doe ik het meeste van mijn werk, voor TYPO3 extensies en andere bijdragen aan de TYPO3 community, in mijn vrije tijd. Bedenk dat het principe van vrij beschikbare software op lange termijn alleen kan werken door nemen en geven. Dit kan bestaan uit een paar vriendelijke woorden of een financiƫle bijdrage middels een donatie.

Elk bedrag wordt gewaardeerd. Donaties zijn geen betaling voor het gebruik van mijn extensies. Deze zijn vrij beschikbaar en vrij te gebruiken. De ontwikkeling hiervan is op vrijwillige basis. Door een donatie te doen krijg je geen extra specifieke rechten, maar moedig je me aan om door te gaan met het werk aan deze projecten, zodat ik hier continue in kan investeren met mijn vrije tijd! De software welke in dit proces ontwikkeld wordt zal deel worden van het TYPO3 project en zal beschikbaar gemaakt worden onder de GPL voorwaarden. Maar is dat niet de reden waarom je TYPO3 gebruikt in de eerste plaats?

PayPal kan gebruikt worden om eenvoudig en veilig geld naar me over te maken.

Doneren met PayPal

Gebruik het email-adres patrick@patrickbroens.nl als ontvanger wanneer je geld middels PayPal over wilt maken. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Donaties

Ik wil graag de volgende mensen en bedrijven bedanken voor hun donatie:

  • Netcreators, Arnhem, Nederland
  • Roquin, Nijmegen, Nederland